"Donează" şase minute

marți, 2 decembrie 2014
Voi scrie acest articol cât mai scurt. Cu gândul că vei investi restul minutelor economisite în susţinerea şi promovarea proiectului APCA, unica asociaţie din Galaţi dedicată sprijinului copiilor cu autism. Putem contribui fiecare la obţinerea finanţării de care are nevoie Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism din Galaţi cu ajutorul unui simplu vot. Cât mai curând... cel târziu până pe 11 decembrie.

Cine este APCA? 
Detalii şi informaţii găseşti pe blogul asociaţiei şi pe pagina de facebook

Ce implică proiectul pentru care votăm? 
Descrierea integrală a campaniei este disponibilă pe pagina teimplici.ro

Cine mai susţine proiectul APCA? 
Poţi afla urmărind event-ul creat pentru această campanie

Unde votezi? 

Cum votezi?
Pasul 1. Apasă butonul de Autentificare şi creează-ţi un cont. Atenţie la parola, aceasta  trebuie să conţină obligatoriu o literă mare, un număr şi un simbol. Ex: Albert7%
Pasul 2: Activează contul intrând pe linkul primit pe adresa ta de e-mail
Pasul 3: Revino la pagina proiectului şi apasă butonul VOTEAZĂ!

Te invit să citeşti întreaga descriere a proiectului susţinut de APCA şi, dincolo de detaliile tehnice, să înţelegi că sprijinul tău, fiecare vot şi fiecare share al campaniei înseamnă implicare.





2 comentarii:

  1. Ana, fiecare părinte din asociație își mulțumește că pui umărul alături de ei la deschiderea primului Afterschool pentru copiii cu autism din Galați. Vestea bună este că în acest moment suntem pe locul 6 în funcție de numărul de voturi și sperăm să urcăm sau să rămânem cel puțin acolo până se încheie votarea!
    Echipa APCA – Asociația de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism Galați

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă mulţumesc şi eu pentru implicare şi devotamentul de care daţi dovadă. Urmăresc îndeaproape evoluţia pe site şi am încredere că veţi obţine un loc fruntaş. Vă ţin pumnii strânşi!

      Ștergere