Susţinem Social Act Theatre în semifinale!

luni, 20 octombrie 2014

Astăzi, de la ora 20.00, la Music Club din Bucureşti are loc un eveniment istoric: confruntarea creativă şi curajoasă dintre trupele "Backstage Boys" din Bucureşti şi "Social Act Theatre" din Galaţi.
Toată chestia e nu să fii în siguranţă… ci să rişti totul în faţa spectatorilor, iar când o dai în bară să nu te bosumfli, ci să fii în continuare vesel şi dornic de joacă!”, explică Keith Johnstone, inventatorul formatului de Teatru Sport.
Jocuri de agilitate, jocuri cu surprize, jocuri muzicale sau cu voluntari, toate acestea şi multe altele vor fi ingredientele spectacol dinamic, intens şi super-distractiv. Două echipe a câte trei actori, un MC, un muzician, Expertul Tehnic, Expertul Narativ şi Expertul în Divertisment (ai ghicit, publicul) vor da ce e mai bun din ei timp de două reprize a câte 45 de minute.
Spectacolul din această seară face parte din etapa de semifinale a unui eveniment desfăşurat în premieră naţională.
Teatru Sport - un format internaţional jucat în întreaga lume - încurajează improvizatorii să se arunce în vâltoarea spontaneităţii, să creeze poveşti despre viaţă, să propună puncte de vedere puternice, totul în cadrul unei seri de teatru improvizat. Spectatorii sunt atraşi şi reacţionează adesea ca la un eveniment sportiv, spectacolul rămânându-le în minte mult timp după aceea. 
Campionatul Naţional de Teatru Sport face parte din ediţia a doua !MPRO - Festivalul Naţional de Improvizaţie. Meciul de astăzi, în care îi vom susţine pe gălăţenii de la Social Act Theatre, poate fi urmărit şi în direct, prin live streaming, pe improfest.ro/nou/campionatul-direct-pe-facebook

 * informaţii preluate de pe pagina de facebook a evenimentului: 

   Social Act Theatre vs. Backstage Boys - Semifinalele Campionatului Naţional

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu